Menu Sluiten

Vakmanschap Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriƫen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriĆ«le installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Aanbeveling Machinebouw – Industrial Competence – Industrieel Onderhoud – Industriele Herstellingen – Installatiebouw – 

Wenst u meer info over vakmanschap machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Vakmanschap Machinebouw

Industrieel Onderhoud | Machinebouw | Herstellingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vakmanschap machinebouw

home wat we doen stralen metalliseren poederlakken voor wie machinebouw constructiebouw hekwerk metalen ramen amp deuren trappen amp leuningen interieur amp exterieur design wie zijn we missie historiek links contact my ral wij zorgen voor uw materiaal machinebouw constructiebouw hekwerk ramen amp deuren trappen amp leuningen interieur amp exterieur design ervaring en vakmanschap ral is een lakbedrijf metervaring en vakmanschap dat graag met u meedenkt.dagelijks stralen metalliseren en poederlakken we staal zodat het niet meer kan roesten. Het poederlakproces geeft uw materiaal de gewenste kleur vakmanschap machinebouw bestellen Welke producten neemt ral onder handen zowel voor de bouwsector trappen leuningen poorten als de industrie machinebouw behandelen we met oog voor detail het staal voor een langere levensduur. Offerte aanvragen ral in een notendop leveringen volgens afspraak luisterbereidheid voor specifieke wensen concrete oplossingen nauwe samenwerking minimum aan onderhoud maximale levensduur constructies tot ton technisch advies ral helpt uw metaal.

occasions feedrobot over ons contact home nieuws merken agrifac ap machinebouw baselier broson joskin kuhn mitsubishi ploeger raven rumptstad steketee schouten equipment valtra werkplaats onderhoud tractoren onderhoud machines va skl keuring constructie onderdelen magazijn kramp online underhaug menu in de praktijk ontwikkeld door vakmanschap gemaakt baselier is opgericht in en momenteel onder leiding van p. Adriaansen gevestigd in steenbergen. Baselier ontwerpt en produceert rijenfrezen volveldfrezen rugvormers en loofklappers voor grondbewerking en aardappelteelt het brede scala aan producten is onderverdeeld in meerdere categorien de machines zijn leverbaar in verschillende werkbreedtes uitvoeringen en waar nodig klant specifieke oplossingen. De degelijkheid en betrouwbaarheid van de producten is bewezen door de jaren heen dit komt mede doordat de machines in de praktijk worden ontwikkeld en door vakmanschap worden gemaakt. Dit is dan ook de reden dat wij ervoor gekozen hebben baselier toe te vo.

Inlichtingen over Vakmanschap machinebouw

skip to content over ons team onze klanten blog jobs contact nl nl en industrile herstellingen onderhoud herstellen en produceren van machineonderdelen industrile draaiwerken industrile slijpwerken industrile freeswerken metaalconstructies interventieservice mobiele freeswerken mobiel kotteren en oplassen mobiele vonkerosie machinebouw voor rubbertbelt industrie voor vezelcementplaten industrie realisaties dringend interventie nodig bel technisch vakmanschap sinds de wortels van de pecker gent gaan terug tot in . In dat jaar richtte remi de pecker een bedrijf op voor het onderhoud en de herstelling van machines en stoomaangedreven binnenvaartuigen heb je interesse in vakmanschap machinebouw Doorheen de jaren veranderden de bedrijfsactiviteiten maar de focus op technisch vakmanschap bleef steeds behouden. Houtdoklaan augustus ontwikkeling en bouw van machines naast mechanisch onderhoud en industrile herstellingen zette remi de pecker tien jaar na.