Menu Sluiten

Gespecialiseerde Machines Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriƫen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriĆ«le installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over gespecialiseerde machines machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Gespecialiseerde Machines Machinebouw

Herstellingen | Machinebouw | Industrieel Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gespecialiseerde machines machinebouw

n.v gespecialiseerde machines machinebouw specialisatie Keuleers co verpakkingen home producten verpakkingen en diensten bodems en paletten kisten kratten stuwhout amp kaleerhout bedrijf contact vacatures bedrijf keuleers verpakkingen gespecialiseerde houthandel en verpakkingsspecialist keuleers is een gespecialiseerde houthandel en verpakkingsspecialist die focust op kwalitatieve producten en een flexibele en snelle service. In begonnen de broers jules en alfons keuleers met de productie van houten kisten voor de groententeelt. Dankzij hun betrouwbare houten verpakkingen en hun klantgerichtheid groeide de klantenportefeuille en daarbij ook hun productportfolio gestadig uit. In traditie gewortelde expertise met blik op de toekomst vandaag wordt het houtverwerkend familiebedrijf geleid door de derde generatie. .

bedrijfdienstenrealisatiescontact specialist in onderaanneming van metaalconstructies en assemblages bullbullbullbullbullbullbullbullbullbullbullbull constructie toelevering onderhoud toelevering ons machinepark maakt ons sterk in het vakkundig uitvoeren van diverse toeleveringsopdrachten. Draaiwerk freeswerk grote of kleine opdrachten complex of eenvoudig wij hebben de knowhow en de motivatie om zelfs de meest gespecialiseerde opdracht tot in de puntjes uit te werken bekijk ons aanbod van gespecialiseerde machines machinebouw Toepassingen conventioneel draai en freeswerk cnc draai en freeswerk stukwerk kleine en grote series d freeswerk met cadcam ondersteuning sectoren machinebouw voedingsindustrie textiel filtertechnieken baggerwerken … Nmcworks nv sa izegemsestraat b lende.

Mededeling over Gespecialiseerde machines machinebouw

metes siemenslaan b dilsenstokkem belgium metech djure salaja smederevo serbia home the experts over metesmetech onze geschiedenis ons aanbod certificaten engineering en productontwikkeling sheet metal services lasersnijden en ponsen buigen lassen rvs inox oppervlaktebehandelingen poeder en natlakken montage testen logistieke oplossingen markets and products compressor machinebouw uitrusting grafische industrie telecom medische farmaceutische en labo toepassingen interieur decoratie metesmetech team ons team maatschappelijke verantwoordelijkheid news carrire contact dutch english serbian german buigen home our services onze cncbuigcapaciteit van safan en lvdafkantpersmachines tot t en m ras automatisch buigcentrum en cnc walsmachine is ontworpen voor de productie van grote volumes en voor de verwerking.