Menu Sluiten

Ervaring In Machinebouw

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriƫen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriĆ«le installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over ervaring in machinebouw kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Ervaring In Machinebouw

Machinebouw | Herstellingen | Industrieel Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ervaring in machinebouw

en nl fr trispira diensten tekenen ontwerpen visualisatie cordinatie portfolio wie is trispira contact technisch tekenen ontwerpen freelance d cad tekenaar visualiseren en projectcordinator voor technische en artistieke sector. Ervaring solidworks sinds prev next technisch tekenen ontwerpen freelance d cad tekenaar visualiseren en projectcordinator voor technische en artistieke sector. Ervaring solidworks sinds prev next technisch tekenen ontwerpen freelance d cad tekenaar visualiseren en projectcordinator voor technische en artistieke sector. Ervaring solidworks sinds prev next d cad technisch tekenen en ontwerpen in solidworks van d tot uitgewerkte d productie en detailtekeningen sinds werk ik dagelijks met het tekenpakket solidworks d cad voor de technische machinebouw industrieel design of productontwikkeling en de artistieke sector. Daarnaast gebruik ik de renderingmodules zoals photoview solidworks en keyshot voor het maken van fotorealistische presentaties. U geeft de hoofdlijnen aan ik stel eenv.

menu home over ons projecten certificaten jobs blog contact sinds uw specialist in onderhoudswerken en metaalconstructies engineering leenders nv denkt en ontwerpt met u mee ervaring in machinebouw zijn zeer gewild Het uitvoeren van inmetingen evt. D het maken van ontwerptekeningen d en of d het samenstellen van volledige ontwerp en of lasdossiers en nog veel meer kunnen wij voor onze rekening nemen. Conform en ped iso. Tevens is leenders nv voorzien van een vcapetrochemiecertificaat. Lees meer technisch support heeft u technische ondersteuning nodig heeft u bepaalde bijkomende tijdelijke noden m.b.t. Onderhouds constructie las piping en of montagewerken wilt u evt. Geholpen worden in de werkvoorbereiding leenders nv bekijkt samen met u uw behoeften en helpt u op een efficinte manier in onderaanneming dat uw organisatie zijn doelstellingen behaalt. Lees meer turnkeyprojecten leenders nv voert projecten voor u uit van a tot z bekijk ons scala van ervaring in machinebouw Met onze eigen engineeringsdienst productie en montageploegen leveren we specifiek ma.

Feiten over Ervaring in machinebouw

scon problems exist to be solved toggle navigation home enkele klanten ontwerpervaring missie en doelgroep aanpak en tarief contactgegevens home enkele klanten ontwerpervaring missie en doelgroep aanpak en tarief contactgegevens scon is de vennootschap waarin ik piet selhorst als freelancer dontwerpactiviteiten in de markt op projectbasis beweeg om pijnpunten bij klanten te helpen wegwerken. U kunt bij scon terecht voor projectondersteuning zoals analyses concepten dontwerpen en eventueel ook plannen hoofdzakelijk met betrekking tot machines en nietstandaard constructies. Onderzoek en ontwikkeling oampo of rampd bij de klant hiervoor ook mogelijk wanneer aangewezen noodzakelijk. De focus van scon ligt op kwalitatieve en duidelijke doplossingen te bereiken op een efficinte manier en gebruikt hiervoor o.a. Het progressieve solidworks dtekenpakket inventor en autocad waar nodig. De project.