Menu Sluiten

Bladveren Verenstaal

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

More info

tags: Machinebouw Op Maat – Inhouse Machinebouw Op Maat – Lasermachine Op Maat – Leveranciers Machinebouw Op Maat – Productontwikkeling – 

Wenst u meer info over bladveren verenstaal kijk dan vlug op https://raytech.be | Bladveren Verenstaal

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bladveren verenstaal

skip to navigation talen nederlandsenglishfranaisdeutsch leave this field blank dalemans industries industrile veren technische veren drukveren trekveren torsieveren bladveren clips klemmen geplooide draaddelen bladveren motorveren oprolveren bladveren verenstaal voor bedrijven op maat tuinbouw messen laser snijwerk tuinmachines technische veren technische veren voor alle toepassingen dalemans industries technische veren van hoge kwaliteit en precisie dalemans industries uit zonhoven is deacute specialist in veren en dat al meer dan jaar. Dalemans industries levert u maatwerk volgens plan model of technische specificaties. En dat kan in kleine en grote productieseries altijd volgens de din en isonormen Onze suggestie over bladveren verenstaal Op zoek naar speciale materiaalkwaliteiten of toepassingen wij ontwikkelen steeds nieuwe toepassingen en prototypes iso dus contacteer ons wij ontwerpen wat u zoekt. Denk niet alleen aan drukveren trekveren torsieveren en bladveren maar ook aan clips klemmen en geplooide draaddelen of bladveren motorveren en oprolveren. Als basis nemen we metaaldraad of metaalstaven d.

.

Het laatste nieuws over Bladveren verenstaal

.