Menu Sluiten

Machinebouwer Oost Vlaanderen

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriƫen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriĆ«le installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over machinebouwer oost vlaanderen kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Machinebouwer Oost Vlaanderen

Machinebouw | Industrieel Onderhoud | Herstellingen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machinebouwer oost vlaanderen

terug artikels portfolio nl en diensten referenties over ons contact referenties acquired of the shares of advisor of the seller smuk aalst een renson premium ambassador en installatiebedrijf van outdoor livings en zonneweringen is overgenomen door sectorgenoot suncomfortzellik. Het levenswerk van marc de wulf en kristine de veirman wordt met veel enthousiasme verder gezet door koen coff en elke van oost. Marc en kristine werden geadviseerd door mna. Sector bouw installatie acquired an important stake of advisor of the seller sofindev neemt een meerderheidsbelang in arco een leidende speler in koeltechniek in belgi. Luc van raemdonck de oprichter en bezieler blijft mee verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van arco samen met ceo sbastien farinotti machinebouwer oost vlaanderen offerte aanvragen Met de komst van sofindev bereidt arco zich voor om haar sterke groeitraject van de voorbi.

home the potato chef over ons ateam historiek actueel contact nl nederlands engels frans potato corner bio zoete aardappel aardappelroute kwaliteit samen duurzaam menu home the potato chef actueel contact ateam historiek potato corner bio zoete aardappel aardappelroute kwaliteit samen duurzaam nl en fr terug naar overzicht zoete aardappel een lange weg zoete aardappelen vind je vooral in noord en zuid amerika of op het afrikaanse en aziatische continent. Het laat zich raden dat dit product best een grote ecologische voetafdruk heeft. Omdat we voor al onze andere producten en diensten sterk inzetten op het lokale en belgische aspect zeker in het bewaarseizoen wilden we ook de zoete aardappel dichter bij huis brengen Onze suggestie over machinebouwer oost vlaanderen Zelf aan de slag onder impuls van een spaanse aardappelleverancier trokken we er in op uit voor .

Gegevens over Machinebouwer oost vlaanderen

.