Menu Sluiten

Ontwerp Innovatieve Componenten

Raytech is een Belgische toeleverancier gespecialiseerd in de productie van complexe onderdelen. Deze onderdelen worden geproduceerd door middel van lasertechnologie. Hoge nauwkeurigheid staat hierbij altijd centraal.

More than precision

Als één van de eerste Belgische toeleveranciers in Lasersnijden en meer recent in Additive manufacturing is Raytech een pionier in de productie van kleine & complexe onderdelen.

Dankzij in-house machinebouw kunnen ongeziene acceleratiesnelheden gehaald worden waardoor Raytech zich binnen de industrie kan onderscheiden. Hierbij kunnen diktes tot 0.005mm met een tolerantie van 10µm gelaserd worden. Door deze vooruitstrevende technieken is Raytech de geschikte leverancier van prototypes tot grotere hoeveelheden.

Wat maakt ons uniek?

Wij treden op als co-engineer om een oplossing te vinden voor de meest uiteenlopende projecten waarbij we garant staan voor de hoogste nauwkeurigheid en  afwerkingsgraad. Bovendien is er de mogelijkheid voor grotere en frequente orders een in-house op maat gemaakte machine te ontwikkelen speciaal voor uw product!

Vragen? Contacteer ons!

00393700039370

Meer info

tags: Machinebouw Op Maat – Inhouse Machinebouw Op Maat – Lasermachine Op Maat – Leveranciers Machinebouw Op Maat – Productontwikkeling – 

Wenst u meer info over ontwerp innovatieve componenten kijk dan vlug op https://raytech.be | Ontwerp Innovatieve Componenten

Laser | Printing | Machinebouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerp innovatieve componenten

productoverzicht pompen dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling service onderhoud over pumptech contact zoek hier uw specifieke pomp toepassing gebouwtechniekenpompen hvac drink brand en regen wegen parkingspompen voor afval en regenwater industrile pompenwaterzuivering procespompen import distributiewaterpompen voor alle toepassingen productcatalogus dompelpomp droog opgestelde centrifugaalpomp drukverhoging drinkbrandwater mixers en beluchters onderwaterpompen regengrondwater prefab afvoersystemen regenwaterhergebruik verwarming koeling accessoires adhr drukverhogingsinstallatie met elektronische eenheid voor de besturing en de bescherming van de pomp automatische groep voor de drukverhoging in een hydraulische systeem. Samengesteld uit een eenfasige elektrische pomp type dhr en de elektronische eenheid flusscontrol die de automatische werking van de pomp beheert en de pomp beschermt indien het water .

kolomliftsystemen kolomliftsystemen esl pro tot kg zsl pro zslq pro tot kg vsl pro tot kg goederenliften voor professioneel gebruik nauwkeurig betrouwbaar efficint we hebben goederenliften in overeenstemming met europ. Machinerichtlijn eg en en ontworpen voor professioneel gebruik die gebaseerd zijn op het modulaire principe. De kern van de constructie is de sls kolomliftsysteem ontwerp innovatieve componenten passend voor uw onderneming Lees verder een modulair systeem waarmee we enkelkoloms liften esl tweekoloms liften zsl en vier koloms liften kunnen implementeren met bijna eindeloze ontwerpmogelijkheden voor de financiering. Hierdoor kunnen wij binnen een zeer korte levertijd een product leveren dat is afgestemd op uw individuele wensen en eisen. In ons assortiment vindt u zowel lifters die tot xnumx kg kunnen vervoeren als goederenliftendie tot xnumx kg kunnen dragen. Een goederenlift uit ons assortiment is een goederenlift voor het onbegeleid verticaal transporteren van objecten en onderdelen. U hoeft alleen de laadlift te laden te vergrendelen en met een drukknop in be.

Feiten over Ontwerp innovatieve componenten

homeover onsreferentiescontact offerte reclamebedrijfskledijpromotiekledijwerkschoenenrelatiegeschenken catalogus mascot of u nu op zoekt bent naar stevige veiligheidsschoenen of schoenen zonder bescherming mascot heeft binnen de branche een van de grootste selecties schoenen voor op het werk. Wanneer u werkt onder extreme omstandigheden is het van levensbelang dat uw werkschoenen voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid terwijl ze tegelijkertijd ultiem comfort bieden. Bij mascot vindt u een groot assortiment traditionele veiligheidsschoenen en laarzen met een klassiek ontwerp moderne veiligheidsschoenen van innovatieve materialen en schoenen zonder beschermende componenten.download industriepark zone b heistopdenberg belgi t. e interesse in ontwerp innovatieve componenten Infovecaart.be be .. Iban be bic kredbebb iban be bic bbrubebb gdpr vecaart .