Menu Sluiten

Machinebouw Installatie

De Pecker Gent NV is een KMO, gelegen in het Gentse havengebied, gespecialiseerd in machinebouw, installatiebouw, onderaanneming, herstelling en onderhoud van machines en installaties, onderdelen voor machines.

Machines op maat, ontwikkeld door onze eigen ingenieurs

Ontwerp en aanmaak van machines voor diverse toepassingen en industriƫen door De Pecker Gent. Deze worden door onze eigen engineerings-afdeling op de gewenste afmetingen en specificaties ontwikkeld.

Onderdelen en pre-montage in onze werkplaatsen, voorzien van de gepaste sturing en componenten.

Totaalprojecten sleutel-op-de-deur uitvoering

Vanaf ontwerp tot en met de uitvoering, volledige studie met uitwerking van layouts, inplanting, ontwerp van de verschillende machines en onderdelen, aanmaak van de machines en de onderdelen, montage ter plaatse en opstart.

Herstelling & Onderhoud

Mechanisch, hydraulisch en pneumatische herstelling & onderhoud van :

  • Machines en industriĆ«le installaties
  • Onderdelen en componenten
  • Aanmaak van wisselstukken in eigen werkplaatsen
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Reviseren van machines en onderdelen
  • Ombouwen van machines en installaties
  • Demontage, verhuis en montage van machines en installaties

Een gamma van producten die complementair zijn met onze activiteiten als machinebouwer. Onze diensten kunnen hierbij instaan voor de demontage van de oude componenten en aansluitend de montage van de nieuwe.

47547144754714

More info

tags: Machinebouw – Aanbeveling Machinebouw – Verdelers Machinebouw – Machinebouw Provincie Oost Vlaanderen – Totaalservice Machinebouw – 

Wenst u meer info over machinebouw installatie kijk dan vlug op https://www.depeckergent.be | Machinebouw Installatie

Herstellingen | Machinebouw | Industrieel Onderhoud | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Machinebouw installatie

home diensten industrieel onderhoud machinebouw automatisatie metaalconstructie industrile verhuis over ons onze missie machinepark rollend materieel kwaliteitsgarantie blog contact jobs een succesvolle brouwerijinstallatie een succesvolle brouwerijinstallatie de ten bogaerde site in koksijde krijgt een eigen brouwerij. De plaatsing en installatie gebeurde op spectaculaire wijze via het dak. een succesvolle brouwerijinstallatie de ten bogaerde site in koksijde krijgt een eigen brouwerij machinebouw installatie prijs aanvragen Een plek waar de huyghe brouwers mout zullen omtoveren tot heerlijk gerstenat. De oude varkensstallen ontvingen onlangs een serieuze brouwinstallatie. Het doel tegen deze zomervakantie frisse speciaalbieren serveren. Ons team hielp mee aan de realisatie van de site. grote gisttanks die zorgen voor een capaciteit van maar liefst liter speciaalbier. De plaatsing en installatie gebeurde op spectac.

skip to content over ons montageexpand rwa klimaattechniek staalbouw machinebouw onderhoud glas staalexpand industriebouw staalconstructies projecten contact menu toggle menu montage machinebouw machinebouw en industrile verhuizingen industrile installaties monteren en demonteren expertise en flexibiliteit vereist u wilt nieuwe machines laten installeren in uw bedrijf of u verhuist en zoekt een partner voor de demontage en montage van uw bestaande installatie u bent een machinefabrikant en u zoekt een betrouwbare partner voor de installatie van nieuwe machines bij klanten dan bent u op het juiste adres xservice plus biedt een fullservice aan in montage en installatie van uw machines. Industrile montage doen we op een veilige en effectieve wijze waarbij de verstoring van het reguliere productieproces tot een minimum wordt beperkt. Daarbij zorgen.

Meer informatie over Machinebouw installatie

nl en waaromonstitle wat we doen waarom kiezen voor ons het bedrijf over ons historiek team iso certificaat contact vacatures waarom kiezen voor atelier dumon one stop shop van ontwerp tot montage en onderhoud de grote troef van atelier dumon is eacuten blijft onze zoektocht naar totaaloplossingen of het nu gaat om volautomatische interne transportinstallaties of liften met een zwaar laadvermogen. We zijn een one stop shop. Alle aspecten van het realisatieproces zoals analyse ontwerp bouw software testen installatie service en onderhoud na verkoop worden door ons met vakkennis en zorg uitgevoerd. Onze afdeling machinebouw levert uitsluitend maatwerk met het oog op de noden van de klant Wat betekent machinebouw installatie We verkiezen bovendien een nauwe samenwerking om tot de beste oplossing t.